Anti-Aging Base kezelés

ANTI-AGING BASE KEZELÉS

90 perc

A kezelés erősen ajánlott abban az esetben, amikor a bőr, fakó élettelen, tónusát vesztett. A C-vitamin tartalmú, antioxidáns hatású termékekkel látványos változás érhető el. Ajánlott egy 4-6 alkalmas kúra, heti egy kezeléssel.

A kezelés a következő lépésekből áll

01

Letisztítás

Ebben a lépésben az egész arcot megtisztítom a szennyeződésektől, sminktől, felesleges faggyútól.

02

Tonizálás

A tonikkal az esetlegesen bőrön maradt sminkmaradványokat eltávolítom, egyben már ez a lépés is hidratáló és lifting hatású.

03

Peeling enzimes peelinggel

Ez a lépés hidroabrázóis készülék segítségével megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől, így a bőr jobban fel tudja venni a szükséges hatóanyagokat.

04

Hatóanyagok bőrbe juttatása

C-vitamin szérumot és Energia maszkot viszek fel a bőrre, amelytől felélénkül a fáradt bőr. Hatásukra a bőr ragyogóvá, élettelivé válik.

05

Masszázs

A kezelésnek ezt a részét fogod kedvelni leginkább. A masszázs azon kívül, hogy lifting hatású, nyíltabb lesz tőle a tekintet, kisimul a bőr, eltűnnek az ödémák, igazán relaxáló. A kezelés ultrahanggal zárul, hogy minél tovább élvezhesd a kezelés eredményét.

A kezelés kiegészítésére otthonra is ajánlott a termékcsaládot használni!

A szalonomban minden kezelésnél megvendégellek egy frissítő gyümölcsös Beauty Powder Drink itallal, C-vitamin és cink tartalommal. Ha meleg italra vágysz, akkor viszont válassz egyet a finom Beauty teák közül.

Szeretettel várlak szalonomban!

Telefonszám

Nyitvatartás

 10.00-20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lépj be az online időpontfoglaló rendszerbe a szabad időpontokért!

SmartAging Kozmetika minden jog fenntartva © 2019  -  | Készítette Beauty Marketing Experts

Adatvédelem   |  Szalon etikett