ÉRZÉKENY, ROZACEÁS BŐR KEZELÉS

ÉRZÉKENY, ROZACEÁS BŐR KEZELÉS

100 perc

A rozacea bőrbetegség, kezelése bőrgyógyász feladata, azonban a kozmetikus is nagyon hatékonyan tudja a tüneteket kezelni. Kialakulásának számos oka lehet, keringési zavartól a stresszen át egészen a gyomor panaszokig széles a skála. Kiderítésére minden esetben orvos felkeresése javasolt. A kozmetikában viszont szép eredményeket tudunk elérni a bőrpír csökkentésével és a feszülő bőrérzet javításával.

A kezelés a következő lépésekből áll

01

Letisztítás

egy különleges nyugtató összetevőkből álló, tenzid és tartósítószer mentes finom arctisztító tejjel, amely bőrbarát olajokat tartalmaz, ezáltal rögtön enyhíti a feszülő bőrérzetet.

02

Enzimes peelingezés

Enzimes peelingezés következik, hiszen dörzsölő, mechanikai radír ilyen bőrre sohasem alkalmazható. Az enzimek kíméletesen leoldják az elhalt bőrréteget, ezáltal puha, sima lesz a bőr.

03

Tonizálás

Nyugtató géltonikkal, amely gazdagon tartalmaz olyan gyógynövény kivonatokat, amelyek enyhítik az irritáció tüneteit, megnyugtatják a bőrt.

04

Masszázs

Masszázs előtt egy anti-rozacea ampullát és bőrnyugtató maszkot viszek fel a bőrödre, amelyek  magas hatóanyag tartalmú növényi kivonatokat tartalmaznak.  A masszázs finom, simító mozdulatokból áll, ötvözve a nyirokmasszázs mozdulataival az esetleges ödéma megszüntetésének érdekében.

05

Zárókrém

Zárókrémként egy rozacea ellenes szérumot viszek fel, amely csökkenti a vörösséget, a látható hajszálerek számát és az irritációt. A szérum otthoni használatra is erősen javasolt néhány hónapon keresztül!

A szalonomban minden kezelésnél megvendégellek egy frissítő gyümölcsös Beauty Powder Drink itallal, C-vitamin és cink tartalommal. Ha meleg italra vágysz, akkor viszont válassz egyet a finom Beauty teák közül.

Szeretettel várlak szalonomban!

Telefonszám

Nyitvatartás

 10.00-20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lépj be az online időpontfoglaló rendszerbe a szabad időpontokért!

SmartAging Kozmetika minden jog fenntartva © 2019  -  | Készítette Beauty Marketing Experts

Adatvédelem   |  Szalon etikett