Makulátlan bőr kezelés

MAKULÁTLAN BŐR – PIGMENTFOLT KEZELÉS

100 perc

A fénykárosodott bőrnek vagy a hormonális úton kialakuló pigmentfoltos bőrnek nagy segítség ez a kezelés. A pigmentfoltok megjelenésekor mielőbb érdemes elkezdeni a kúrát (kivéve a terhesség alatt megjelenő májfoltokat, ilyenkor érdemes megvárni a szoptatás végét).
Halványító kezelést csak ősz végétől a tavasz beköszönéséig végzek, azaz olyan időszakban, amikor a napfény nem túl erős!

A kúra jellemzően 6 alkalmas, de egyénileg határozzuk meg a kezelési célt.

A kezelés a következő lépésekből áll

01

Letisztítás

Egy különleges C-vitamin tartalmú bőrtónus kiegyenlítő porral, amely krémes habbá alakul. A lágy hab gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket a bőrről, nyomában matt és tiszta bőr marad.

02

Peelingezés

Peelingezés következik egy gömbölyű abrazív szemcséket tartalmazó krémmel, amely feloldja és eltávolítja a felhalmozódott melanint, amely a pigmentfoltokat okozza.

03

Tonizálás

Bőrtónus kiegyenlítő tonikkal, amely egyenletesebb bőrtónust és friss bőrérzetet ad, egyúttal előkészíti a bőrt a halványító kezelésre.

04

Masszázs

Masszázs előtt egy halványtó ampullát viszek fel a bőrödre, amely meggátolja annak az enzimnek a szintézisét, amely a pigmentfoltok kialakulásáért felelős. A masszázs során alkalmazott krém újrastrukturálja a bőrt, serkenti az UV sugárzás okozta sejtkárosodás javítási mechanizmusát és a bőrt mélyen hidratálja.

05

Halványító algamaszk

Halványító algamaszkot viszek fel a bőrödre wakame barna alga és tengeri levendula hatóanyagokkal, ez igazi nagyágyú!

06

Halványító maszk

Halványító maszk felvitele következik bőrvilágosító és antioxidáns és hidratáló hatóanyagokkal. Világos pigmentszemcséket tartalmaz, így azonnali optikai hatása is jelentkezik.

07

Zárókrém

Zárókrémnek fényvédőt használok.

Mi szükséges még hozzá?

A kezeléshez meg kell vásárolni egy kétfázisú aktív hatóanyag koncentrátumot és egy fényvédő krémet, melyet a kúra alatt végig használni kell. Ez a 6 ampullát tartalmazó készlet (egy ampulla egy hétre elegendő) C vitamin foszfátot egy aktiváló folyadékot tartalmaz, amelyből egy extrém magas hatékonyságú bőrhalványító szérum keverhető otthon.

A szalonomban minden kezelésnél megvendégellek egy frissítő gyümölcsös Beauty Powder Drink itallal, C-vitamin és cink tartalommal. Ha meleg italra vágysz, akkor viszont válassz egyet a finom Beauty teák közül.

Szeretettel várlak szalonomban!

Telefonszám

Nyitvatartás

 10.00-20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lépj be az online időpontfoglaló rendszerbe a szabad időpontokért!

SmartAging Kozmetika minden jog fenntartva © 2019  -  | Készítette Beauty Marketing Experts

Adatvédelem   |  Szalon etikett