Tűnélküli Mezoterápia

MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS

60 perc

Más néven elektroporáció, egy rádiófrekvenciás elven működő készülékkel végzett kezelés, mellyel hatóanyagcsatornákat nyitunk meg a bőrben. A hatóanyag minden esetben analitikai tisztaságú készítmény, magas koncentrációjú, steril ampulla. Mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a ráncokat.

Fájdalommentes ránckezelés azoknak, akik nem szeretik a tűs kezeléseket, viszont gyors, hatékony, látványos javulást kívánnak elérni. Alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson és kézfejen. A ránckezelésen kívül alkalmas problémás bőröknél (aknés, rozaceás, pigmentfoltos) a hatóanyag mélyrétegekbe való bejuttatására.

A kezelés a következő lépésekből áll

01

Letisztítás, peelingezés

Ebben a lépésben az egész arcot megtisztítom a szennyeződésektől, sminktől, felesleges faggyútól. Ezután peelingezés következik a pórusok szabaddá tételének érdekében.

02

Fertőtlenítés

03

Mezoterápiás hatóanyag bevitel, masszázs

Mezoterápiás hatóanyag bevitel a kezelendő problémának megfelelő ampullákkal. A kezelés teljesen fájdalommentes, nincs szükség érzéstelenítésre. A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, azonban ez egy órán belül el is múlik. A hatóanyag bevitelt 20 perces pihentető masszázs követi.

04

Fényvédő krém

A kezelés után fokozott fényvédelem szükséges otthon is.

Milyen bőrproblémákra alkalmazható?

Mimikai ráncok, narancsbőr, sebhelyek, műtéti hegek, petyhüdt bőr kezelésére.

Az alábbi esetekben azonban ellenjavallott:

Bőrbetegségek, fertőzések, gyulladás bárhol a szervezetben, daganat, terhesség, szoptatás

A szalonomban minden kezelésnél megvendégellek egy frissítő gyümölcsös Beauty Powder Drink itallal, C-vitamin és cink tartalommal. Ha meleg italra vágysz, akkor viszont válassz egyet a finom Beauty teák közül.

Szeretettel várlak szalonomban!

Telefonszám

Nyitvatartás

 10.00-20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lépj be az online időpontfoglaló rendszerbe a szabad időpontokért!

SmartAging Kozmetika minden jog fenntartva © 2019  -  | Készítette Beauty Marketing Experts

Adatvédelem   |  Szalon etikett