Kedves Vendégem!

Annak érdekében, hogy a szépülésedre és pihenésedre szánt körülményeket és az én munkámhoz szükséges feltételeket a leginkább megteremtsük, kérlek, olvasd el az alábbiakat!

 • A kezelés alatt csak Veled foglalkozom, nincs másik vendég a szalonban. A kezelések időtartama magába foglalja a kezelés előtti állapotfelmérést, és a kezelést követő tanácsadást. Amennyiben nincs kifejezetten ellenedre, szeretném, ha tegeződnénk, tapasztalataim szerint így közvetlenebb a kommunikáció mindkettőnk részéről. Természetesen ez a mindkettőnket megillető alapvető udvariassági formulák betartásával értendő. 
 • Kérlek, hogy időben érkezz a megbeszélt időpontra!

A megbeszélt kezelésre 5-10 perccel hamarabb érkezz, így lehetőség van a kezelésre való felkészülésre, ráhangolódásra.

Mindig Rád szánom a kellő mennyiségű időt, hogy a legjobb szolgáltatást tudjam nyújtani. Ha azonban késve érkezel, előfordulhat, hogy már nem tudok mindent a megbeszéltek alapján elvégezni, vagy (a késés mértékétől függően) nem tudlak már aznapra elvállalni.

 • Ha mégsem tudsz jönni, kérlek jelezd időben!

Tudom, hogy bármikor közbejöhet valami – betegség, túlóra, stb. Az élet zajlik, de kérlek, minél előbb értesíts telefonon vagy SMS-ben. Ha szeretnéd lemondani, vagy másik időpontra áttenni a kezelésedet, ezt minimum 24 órával a kezelés előtt díjmentesen megteheted. Ezzel megadod másnak is a lehetőséget, hogy a megüresedett időpontot igénybe vegye, és nekem sem okozol bevétel kiesést. Az időben le nem mondott időpont következtében az adott kezelés 100%-a felszámolásra kerül. Amennyiben valaki lemondás nélkül nem érkezik meg a megbeszélt alkalomra,  vagy nem utalja el az elmaradt kezelés árát, sajnos nem áll módomban több időpontot adni.

 • Betegség esetén kérj másik időpontot!

Semmilyen szépészeti beavatkozás nem olyan sürgős, hogy emiatt késleltesd a gyógyulásod! Ha lebetegedtél, inkább tegyük át egy héttel későbbre az időpontot.

 • Telefonálás

Kérlek, hogy lehetőség szerint a szalonban ne használd a telefonodat. Neked is jobb, ha a szépítkezési idő alatt semmi másra nem kell koncentrálnod, csak arra, milyen jó végre magaddal törődni kicsit. Ugyanígy kérlek, hogy törekedj a problémáidat a bejárati ajtón kívül hagyni. Nem azért, mert nem beszélgetek veled szívesen a problémáidról, hanem szeretném, hogy a nálam töltött idő valódi „én” idő legyen számodra és testileg-lelkileg feltöltődve hagyd el a kezelés végén a szalont. 

 • Őszinteség

Bátran mond el, hogy mi nem tetszik a bőrödön, min szeretnél változtatni! Nagyon fogok örülni neki, hogy együttműködsz velem a bőrápolásban. Nyugodtan kérj otthoni bőrápolásra javaslatot tőlem, hidd el, hogy nem “tukmálok” Rád semmit sem! Amit ajánlok, az a bőröd szépülését szolgálja.

Mondd el, ha valamilyen kezelés típussal kapcsolatban vannak korábbról kellemetlen emlékeid! Jelezd, ha tudsz valamilyen meglévő érzékenységedről, allergiádról, ha babát vársz vagy valamilyen orvosi kezelés alatt állsz, gyógyszert szedsz. (Ha herpesz van a szádon, akár múlófélben is, ne akarj arckezelést! Veszélyezteted a Magad, az én és a többi vendég egészségét!)

Bátran jelezd a kezelés alatt, ha valami csíp, hideg, forró, ha zavar a zene vagy fázol. Örülni fogok a visszajelzésnek, hiszen minden erőmmel azon vagyok, hogy a lehető legjobban érezd magad a szalonomban!

 • Időpont foglalás

Látogatásod végén foglald le előre a következő időpontod! Hidd el egyszerűbb és kényelmesebb, mint az utolsó pillanatban bepréseltetni Magad valahova! Ezen kívül kényelmesen, gyorsan, bárhonnan, bármikor bejelentkezhetsz a honlapon, illetve az online időpontfoglaló rendszeren keresztül: https://smartagingkozmetika.booked4.us. Ha nem érsz el telefonon, valószínűleg éppen más vendég kezelését végzem, ilyenkor inkább foglalj online, vagy amint tudlak, visszahívlak.

 • Fizetés

Elsősorban ajánlom a bankkártyás fizetést, hiszen nincs nálam korlátlan mennyiségben váltópénz – már csak biztonsági okokból sem.

 • A korábbi kezelésekről nagyon szívesen veszem a visszajelzéseidet.
 • Nagyon fogok örülni, ha Facebook oldalam követői között is köszönthetlek.
 • A kezelések áraiban minden fizetendő költség benne foglaltatik. Borravaló helyett szívesen fogadom, ha munkám elismeréseképpen a Facebook oldalamon, vagy a Google oldalamon (közvetlen link: https://g.page/smartaging-kozmetika/review?rc) szöveges ajánlást írsz a szolgáltatásomról. Ez nekem is nagy segítség és a kozmetikust keresőknek is. Köszönöm!

Szeretettel várlak!