Anti-Aging Gold kezelés

ANTI-AGING GOLD KEZELÉS

120 perc

Egy luxus anti-aging kezelés a kompromisszumot nem ismerőknek. A két órás kezelés alatt a teljes ellazulás garantált, köszönhetően a finom illatoknak, a luxus hatóanyagoknak, a kar- és arcmasszázsnak, a meleg tea relaxáló hatásának. Igazi must have kezelés a rohanó világunkban!

A kezelés a következő lépésekből áll

01

Letisztítás

Ebben a lépésben az egész arcot megtisztítom a szennyeződésektől, sminktől, felesleges faggyútól.

02

Tonizálás

A tonikkal az esetlegesen bőrön maradt sminkmaradványokat eltávolítom, egyben már ez a lépés is hidratáló és lifting hatású.

03

Peeling enzimes peelinggel

Ez a lépés hidroabrázóis készülék segítségével megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől, így a bőr jobban fel tudja venni a szükséges hatóanyagokat. Az enzim hatóidejét arra használjuk ki, hogy levendulaolajjal jóleső, finom mozdulatokkal átmasszírozzam mindkét karodat, ezzel segítve a teljes ellazulásodat.

04

Liftinghatású arc- és szemkörnyék masszázs

A megszokott 20 percestől hosszabb időtartamban, a végén hűsítő és ödéma csökkentő stick-kel. Természetesen itt is sejtaktivitást növelő, tápláló, védő anti-aging hatóanyagokkal támogatjuk a bőrműködést.

05

Mezoterápia

Mezoterápiával bevitt svájci alma őssejt és hialuronsav tartalmú ampullával kényeztetem tovább a bőrödet, amely serkenti a bőr őssejtjeinek megújulását, azaz erőteljes bőrmegújító hatású.

06

Záró krém

Záró krémként a legújabb tudományos kutatások által felfedezett epigenetikus szérumot viszek fel a bőrödre. Ezzel hadat üzenünk a külső és genetikai tényezők által a bőrben zajló folyamatoknak, újraprogramozzuk a bőrödet.

A kezelés kiegészítésére otthonra is ajánlott a termékeket használni!

A szalonomban minden kezelésnél megvendégellek egy frissítő gyümölcsös Beauty Powder Drink itallal, C-vitamin és cink tartalommal. Ha meleg italra vágysz, akkor viszont válassz egyet a finom Beauty teák közül.

Szeretettel várlak szalonomban!

Telefonszám

Nyitvatartás

 10.00-20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lépj be az online időpontfoglaló rendszerbe a szabad időpontokért!

SmartAging Kozmetika minden jog fenntartva © 2019  -  | Készítette Beauty Marketing Experts

Adatvédelem   |  Szalon etikett