Ebben a posztban szeretnélek meggyőzni arról, hogy pumpás vagy tubusos kiszerelésben vásárolj kozmetikumot.

A bőrnek hasznos, korszerű hatóanyagok fényre és levegőre nagyon érzékenyek. Lényeges tudni, hogy egy anti-aging formula attól lesz jó, hogy sokféle bőrregeneráló összetevőt, antioxidánst, sejtkommunikáló hatóanyagot tartalmaz. Minél több, annál jobb, hiszen ezek az anyagok képesek csökkenteni mindazt a károsodást, amit a környezeti ártalmak miatt a bőr elszenved.

Lássuk melyek ezek: a napfény károsodás, légszennyezés, cigarettázás miatti szabad gyökök, ezek leépítik a kollagént, és a sejtek károsodásához vezetnek. Ez a három dolog okozza a ráncokat, a korai bőröregedést, a pigmentfoltokat… Ezek a hatóanyagok sajnos éppúgy sebezhetőek, mint a bőrünk. Ők sem bírják a napfényt, a légszennyezést. A tégely felnyitásával pedig pontosan ez történik….

A legtöbb bőrápolónál kiemelten fontos, hogy a hatékonyság érdekében olyan csomagolásba legyen zárva, ami minimalizálja a fénnyel és levegővel való érintkezést. A pumpás vagy légmentes tubus esetében nagyon pici az a rés, amin keresztül a bőrápolót kinyerheted. Így a napfény egyáltalán nem jut bele, levegő is alig-alig.

Ne feledd: bármilyen nagyszerű formula legyen is a tégelyben (főleg, ha a tégely még átlátszó is!), a hatása drasztikusan csökkenni fog idővel. Ha teheted, kerüld el őket és válassz egyéb csomagolást!

Telefonszám

Nyitvatartás

 10.00-20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lépj be az online időpontfoglaló rendszerbe a szabad időpontokért!

0 Shares