Ez a bőrtípus különleges bánásmódot kíván. A felhasznált termékektől a bőr visszanyeri a természetes ragyogását a gyulladáscsökkentő hatásnak köszönhetően. A szalonban végzett kezelések azonban önmagukban nem elegendőek, a Te aktív közreműködésed is szükséges az otthonra ajánlott termékek használatával! .

A szalonomban minden kezeléshez jár egy frissítő gyümölcsös Beauty Powder Drink, C-vitamin és cink tartalommal. Ha meleg italra vágysz, akkor viszont válassz egyet a finom teák közül J

A kezelés a következő lépésekből áll:

  1. Letisztítás – Bőrbarát olajokkal gazdagított lágy arctej, amely azonnal puhítja a bőrt és enyhíti az irritációt.
  2. Tonizálás – Gél tonikot használok, amely felépíti a megsérült bőr védőgátat, enyhíti a bőrpírt és a feszülő érzést.
  3. Peelingezés biológiai peelinggel, amely kíméletesen oldja le az elhalt hámsejteket, előkészítve a bőrt az értékes hatóanyagok fogadására.
  4. Tisztítás (amennyiben szükséges, tapasztalatok szerint szükséges…)
  5. Ultrahangos hatóanyag bevitel (ampulla)+ nyugtató maszk felvitele – Az ampulla különleges hatóanyagai megerősítik a vérerek falát, támogatják a bőr természetes regenerációját, és természetesen csökkentik a bőrpírt. Az ezután felvitt maszk rugalmassá teszi a bőrt, javítja a hidratációt, nedvességmegkötő hatású és intenzíven nyugtat.
  6. Masszázs simító mozdulatokkal illetve svéd és nyirokmasszázs masszázs elemekkel – A rozaceás bőrre jellemző ödémát csökkentem a masszázs során, illetve a bőrbe még több nyugtató hatóanyagot viszek be.
  7. Zárókrém – A krém csökkenti a vörös hajszálerek számát, az irritációt és növeli a bőr nedvességtartalmát és mattá teszi azt. Ezt a krémet már nem érdemes kezelés után otthon lemosni, viszont erősen ajánlott otthonra is használni néhány hónapig a tünetek enyhüléséig.

A kezeléssel az irritált bőr megnyugszik, immumvédelme megerősödik. Az összetevők megóvják a bőr az oxidatív stressztől és megerősítik a bőr védekező rétegét. További előnyként a bőr hidratált lesz és csökkennek a szárazságból adódó ráncok is. A kezelés hatékonyságának érdekében kerülni kell, de legalább csökkenteni a hosszú ideig való napon tartózkodást, a hirtelen hőmérséklet ingadozásokat, a csípős fűszerek, forró italok és az alkohol fogyasztását!!!

Ha szeretnéd az érzékeny vagy rozaceás bőrödet megnyugtatni, jelentkezz be kezelésre most telefonon: +36309393163, vagy az online időpontfoglaló rendszeren keresztül bármikor!

Telefonszám

Nyitvatartás

 10.00-20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lépj be az online időpontfoglaló rendszerbe a szabad időpontokért!

0 Shares