Hogyan néz ki?

Fakó színű, érdes felszínű, petyhüdt, esetenként nyúlós, kelt tésztaszerű. Rugalmassága, tónusa csökkent. Korán ráncosodik. Szűk pórusaiban sötét színű, fonalszerű mitesszerek képződhetnek. Már nem csak mimikai ráncok lehetnek a bőrön, hanem a homlok vízszintes ráncai, a szemöldökök közötti függőleges ráncok, a száj körüli vonalak is elmélyültek.

Milyen okai lehetnek a mélyrétegi vízhiányos bőr megjelenésének?

Vízelvonó kozmetikumok használata, mértéktelen napozás, szoláriumozás, alacsony páratartalmú, légkondicionált helységben való tartózkodás, éjjeli munka, dohányzás, dohányfüstös levegőn való tartózkodás, napi több kávé fogyasztása, kevés folyadékfogyasztás, erős smink, kemény vezetékes víz

Belső betegségek is okozhatnak vízhiányos bőrképet: hasmenés, cukorbetegség, hányás, hormonzavar (amikor a szervezetben lévő sók a normálisnál gyorsabban ürülnek)

A bőrtípusra utaló jelek:

Könnyű meggyőződni arról, hogy mélyrétegi vízhiányos e a bőrünk: ha összecsípjük és nehezen nyeri vissza az eredeti alakját a bőr, akkor biztosan mélyrétegi vízhiányos.

Kezelése:

Erre a problémára több kezelés is elérhető. Ha a szemed körül szeretnél fiatalosabb bőrt, akkor kattints ide. Ha a nyak-dekoltázs részen zavarnak a ráncaid, akkor ide klikkelj. Ha pedig az arcbőröd fiatalságát szeretnéd visszanyerni, akkor kattints ide és nézd meg az anti-aging kezelést.

Időpont foglalás a +36309393163-as telefonszámon, vagy az online időpontfoglaló rendszerben.

 

Telefonszám

Nyitvatartás

 10.00-20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lépj be az online időpontfoglaló rendszerbe a szabad időpontokért!

0 Shares