A professzionális kozmetikumok és a drogériákban, gyógyszertárakban vásárolható kozmetikumok közötti különbségekre szeretnék rávilágítani.

A NEM professzionális kozmetikumokat a bőrtípus ismerete nélkül bárki, bárhol megveheti, ezért nem tartalmazhatnak nagy mennyiségben speciális hatóanyagokat. Egy egyszerű példával ezt úgy lehet elmagyarázni, hogy a gyógyszertárakban is vehetünk torokfájás, fejfájás elleni készítményeket, de az igazán hatásos gyógyszereket csak receptre, orvos által felírva kapunk.

Ezen kívül érdemes azzal is tisztában lenni, hogy az a kozmetikum gyártó cégek marketing stratégiájának része, hogy hol értékesíti a kozmetikumait. A gyógyszertárakhoz a legtöbb embernek a tiszta, megbízható termék képe társul, holott ez nem feltétlenül van így, ez csak a marketing stratégia , jobb ezzel tisztában lenni.

A kozmetikusok nem véletlenül szorgalmazzák, hogy náluk vásároljanak a vendégek arcápolókat! Sorolom máris, hogy mit nyerhetsz, ha segítséget kérsz a vásárláshoz:
📌 A lelkiismeretes kozmetikus az első találkozásotok alkalmával alaposan szemügyre veszi a bőrödet. Beszélget veled a bőrápolási szokásaidról, az életmódodról, megtapintja a bőrödet. Ezekből sok mindent megtud, és mivel hosszasan tanulta a bőrdiagnózist az iskolában és képzi is magát ezen a téren, a TE bőrödnek leginkább megfelelő kozmetikumot ajánlja otthonra
📌 Az otthoni ápolás mindig kiegészíti a kozmetikai kezelést. A szalonban apró csodákat tudunk tenni, kezelésről kezelésre tudunk javítani a bőr állapotán, de az igazi sikerre akkor számíthatsz, ha otthon is szánsz időt és energiát a bőrápolásra
📌 A drogériákban és a gyógyszertárban nem szakemberek vannak, a választásnál legfeljebb abban tudnak segíteni, hogy melyik terméket vásárolják a legtöbben. Sajnos sokan ez alapján vásárolnak, pedig tutira nincsen két egyforma igényű bőr!
📌 Ne gondold, hogy egy kozmetikai márka attól jó, hogy sokat reklámozzák! Egy magára sokat adó cég a reklámokra fordítandó pénzt kutatás-fejlesztésre költi és szakembereken keresztül vásárolható meg a terméke. Ez a garancia arra, hogy biztosan mindenki a bőr igényeinek megfelelő kozmetikumot kapja.
📌 A kozmetikusod vásárlás előtt kis mintákat ad otthoni kipróbálásra. A cél nem az értékesítés maga, hanem közösen megtalálni a tökéletes készítményt! Lehet, hogy a hatóanyag éppen a bőrödnek való, de ha nem szereted a krémed állagát, vagy az illatát, akkor nem fogod használni, ugye? Ezért jók a kis picike tasakos minták 
📌 A kozmetikusodnál vásárolt krémek hatóanyag tartalma lényegesen magasabb (a Janssen termékeké kiemelkedően magas!!!), míg a drogériásokban csak nyomokban lehet hatóanyagot találni. Az áruk ezért tud alacsonyabb lenni, bár mégsem igazán alacsony, mert a reklámokat a vásárlókkal fizettetik meg… Egy tégelyre vetített ára valóban magasabb a kozmetikusodnál vásárolt krémednek, de tovább tart és hatékony! Az igazán korszerű és hatékony anyagoknak bizony magas az áruk, ne ábrándozzon senki arról, hogy olcsón profi terméket vásárolhat. Persze van a lónak a bizonyos másik oldala is, amikor a márka nevet fizetik meg a vásárlók, nem a minőséget, de ez másik sztori
📌 A professzionális kozmetikumok képesek a bőr mélyebb rétegében is hatni

Remélem sikerült meggyőznöm téged is arról, hogy miért fordulj bizalommal a kozmetikusodhoz, ha kozmetikumra van szükséged!

Ha segítségre van szükséged, keress bizalommal! Addig is olvass a szalonomban használt Janssen termékekről itt!

Telefonszám

Nyitvatartás

 10.00-20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lépj be az online időpontfoglaló rendszerbe a szabad időpontokért!

0 Shares