A kaviár elnevezés a perzsa tojás szóból ered, ami török, olasz és francia kereskedelem révén került át más nyelvekbe. Az ókori Perzsiában gyógyító hatást tulajdonítottak neki, később gasztronómiai különlegességként fogyasztották. A fekete arany ma nagyon drága, ezért luxus anti-aging hatóanyagként tartjuk számon, a fiatalság elixírjeként emlegetik.

Kozmetikai szempontból a kaviár egy olyan ritka és értékes hatóanyag, amely az élő szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból és peptidekből épül fel. Foszfor- és kalcium-tartalma óriási, de lipidekben, zsírsavakban, proteidekben (összetett fehérjékben), és oligo elemekben is gazdag. Ezen anyagok elegye stimulálja és szabályozza a szövetek sejtműködését.
Ez az értékes kivonat erős regeneráló hatással bír. Hidratációt biztosít, csökkenti a ráncokat és reaktiválja a bőr anyagcseréjét.

Nálam a SmartAging kozmetikában nagyon népszerű a kaviáros kezelés, hiszen igen látványos változáson, feltöltődésen megy keresztül a bőr a két órás kezelés alatt. A kaviáros ampulla és krém csodásan feszesíti és simítja a bőrt, a vendégek a kezelés után elégedetten néznek tükörbe 

Olvasd el a kezelés leírását itt: https://smartagingkozmetika.hu/anti-aging-medium-kezeles/

Persze otthon már most is használhatod a krémet, hiszen lakossági kiszerelésben is elérhető. De csak ha luxusra vágysz 😎

Telefonszám

Nyitvatartás

 10.00-20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lépj be az online időpontfoglaló rendszerbe a szabad időpontokért!

0 Shares