Frissülj fel az algák erejével!
Hirtelen berobbant a nyár. Ha szerencsénk van, akkor nyaralni is tudunk már az idén 🙂 A nyár azonban a városban még forróbb, még intenzívebb, még jobban igénybeveszi a bőrünket. A bőr dehidratált lesz a fokozott izzadás miatt, majd zsírosabb is. A bőr többlet faggyút választ ki az UV védelem miatt, ugyanis a saját faggyúnk kitűnő fényvédő, de csak alapfokon, fényvédőt használni muszáj!

Mit tehetünk hát azért, hogy a bőrünk csodálatos maradjon nyáron is? Janssen Cosmetics legújabb nyári kezelése most megidézi a hűsítő, tengeri csobbanás élményét, miközben intenzíven hidratálja a bőrödet. Az eredmény feszes, bársonyos, kisimult arcbőr.

A kezelésnek 3 fő pillére van, egy finom, illatos dús lemosó hab, egy Arctic Ice hűsítő arcradír és egy szorbet maszk, ami amellett, hogy hűsíti a bőrt, nedvességgel tölt fel. Ezeket egészítem ki még rövid- és hosszúláncú hialuronsav, fehér tea és japán vérfű és zöld alga tartalmú, extrán hidratáló luxus hatóanyagtartalmú szemkörnyékápolóval, ampullával, szérummal. Szerintem egy szomjas bőr ennél többről nem álmodhat 🙂

A kezelés menete:

  1. Lemosás: Summer Breeze Cleansing Mousse – gyengéd arctisztító habbal

Hatékonyan távolítja el a sminket és a szennyeződéseket, hidratálja és frissíti a bőrt. Nem okoz irritációt az érzékeny bőrön sem. A hidratáló komponens magas koncentrációja lehetővé teszi az optimális víz egyensúly fenntartását, a kombucha kivonattól a bőr újjáéled.

2. Peelingezés: Arctic Ice Peeling Gel – Tonizáló hámlasztó gél peeling géllel

Revitalizáló, hidratáló peeling. Finoman hámlaszt, serkenti a sejtek megújulását, növeli a bőr szilárdságát és rugalmasságát.

  1. Hialuron ampulla és frissítő, hűsítő szemkörnyékápoló zselé felvitele
  2. Masszázs: Frissítő Sorbet maszkkal

Egyedülálló frissítő Sorbet Mask- a bőr frissességét és „teltségének” érzését nyújtja. A hab szellős textúrája  kellemesen lehűti, mélyen hidratálja, lágyítja és megnyugtatja a bőrt.
Négy nagyon hatékony hatóanyag fiatalítja a bőrt, és észrevehető emelő hatást biztosít. Polimarinok – magas galaktán-szulfát-tartalmú anyagok, amelyeket egy speciális vörös algaból nyernek, ásványi anyagokkal telítik a bőrt és stimulálják saját kollagén  szintézisét, javítva a bőr szerkezetét. Durvillea antartica kivonat – remineralizáló és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik, védi a bőr sejteit a korai öregedéstől.
A rövid szénláncú hialuronsav hidratálja a bőr mély rétegeit, simítja a ráncokat és jó érzetet teremt már néhány perccel az alkalmazás után. A homoktövis olaj enyhíti az irritációt és megakadályozza a bőr korai öregedését. A levendula por, ha térfogata növekszik, könnyű, levegős habvá válik.
Kellemesen lehűti, frissíti és hidratálja a bőrt. Újjáéleszti, puhítja és simítja a bőrt.

  1. Hidratáló szérum, szemkörnyékápoló, fényvédő és hidratáló zselé kerül a bőrre a kezelés lezárásaként

Szeretettel várlak! Jelentkezz be a lenti elérhetőségek bármelyikén!

 

Telefonszám

Nyitvatartás

 10.00-20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lépj be az online időpontfoglaló rendszerbe a szabad időpontokért!

0 Shares