A lifting technika viszonylag új keletű, nagy sikerét a kíméletességének köszönheti.

Ajánlott azoknak, akik nem szeretnének vagy nem tudnak műszempillát viselni, ám nyitottabb tekintetre vágynak. (Mint tudjuk a nyílt tekintet fiatalít!). Azok is kedvelik az eljárást, akiknek egyenes pilláik vannak, így nem látszanak megfelelően.

Mivel hátrányt nem tudok felsorolni, sorolom az előnyeit:

📌 Az eljárás mindösszesen 15 percet vesz igénybe (ez az általam használt anyaggal végzett kezelésre igaz, más gyártóknál 40-60 perc is lehet a hatóidő)
📌 Kíméli a szempillákat, nem törnek a beavatkozás után sem, hiszen kollagént és ciszteint tartalmazó anyaggal kezeljük őket
📌 Az eredmény tartós, 6-8 hétig, a szempillák lenövéséig tart
Nem kell naponta spirálozni a pillákat, hiszen mind az ívet, mind a színt megadjuk a kezelés során (festjük is a szempillákat!)
📌 A folyamat fájdalommentes
📌 Nem csak hosszabbnak, hanem dúsabbnak is tűnnek a szempillák
📌 A tekintet nyitottabbá válik, ezáltal a viselője optikailag fiatalabbnak tűnik
📌 Azoknak a vendégeknek, akik allergiásak a műszempilla ragasztó kötőanyagára, bátran ajánlom a lifting eljárást, mert nem használok allergizáló anyagokat a kezelés során.
📌 Érzékeny szemű vendégek is nyugodtan választhatják a lifting technikát, mert a kezelés során használt anyagok nem okoznak szem irritációt.
📌A szempilla olajos szemfesték eltávolítóval is tisztítható, nem árt neki a víz és a gőz
📌 Akik a 3 D szempilla helyett keresnek egy alternatív, természetesebb, és költségkímélőbb megoldást, azok nagyon elégedettek lesznek a lifting hatásával!

Telefonszám

Nyitvatartás

 10.00-20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lépj be az online időpontfoglaló rendszerbe a szabad időpontokért!

0 Shares