A nyakunkon és a dekoltázsunkon sajnos nagyon hamar észrevehető az idő múlása, pedig a szép, feszes dekoltázs kiemelkedően fontos nekünk, nőknek! Ha nem ápoljuk rendszeresen, megereszkedik és magával húzza a nyak bőrét is, következményként pedig megjelenik a toka. A fogyókúra is erősen igénybe veszi ezt a területet, ha nem használunk feszesítő, lifting hatású kozmetikumot rá, petyhüdt lesz a bőr. A dekoltázs bőre szintén rendkívül érzékeny terület, hatással van rá a napsütés (pigmentálódhat is!), illetve az oldalfekvésben alváskor is mély ráncok alakulhatnak ki. Olvasd el az ide vonatkozó bejegyzést itt.

Van olyan is azonban, amikor az otthoni kezelés nem hozza meg a várt eredményt, ilyenkor érdemes szalonkezelést igénybe venni.

A legújabb kezelésemet erre a két területre koncentrálva alkottam meg, hiszen a tavasz és a nyár a kivágott ruhák időszaka, muszáj mielőbbi megoldást találni, nemigaz?

A kezelés során felhasznált zabprotein, tengeri alga és hialuronsav tartalmú készítmények bőrsimító hatásúak, növelik a rugalmasságot és a feszességet, valamint lifting hatásúak.

A kezelés során peelingezés után feszesítő masszázs következik, majd a megélénkült vérkeringést kihasználva pakolást helyezek fel, mely hatását fóliával és meleg borogatással fokozom. Tonizálás után zárókrémként szintén lifting hatású krémet használok.

Telefonszám

Nyitvatartás

 10.00-20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lépj be az online időpontfoglaló rendszerbe a szabad időpontokért!

0 Shares