Szeretnék néhányat mutatni azok közül a visszajelzések közül, amik 35+ korosztályba tartozó vendégeimtől érkezett:

45 éves vagyok és egy szép napon arra ébredtem (na jó, ez sokkal hosszabb folyamat volt), hogy petyhüdt a szemhéjam, szarkalábak díszítik a szemem környékét, az orcámon az almácskák mintha puhábbak lennének és az állam két oldalán mintha lágy hullámok ívelnék az arcélemet. Meggyőződésem, hogy krémekkel, ultrahanggal is remek hatást érhetünk el (egy olyan kiváló kozmetikussal, mint Kata meg pláne!), de itt többre volt szükség. Az utralifting masszázs mélyebb beavatkozást jelent, az arcbőr alatt ernyedten szunnyadó izmok a masszázs hatására életre kelnek, erőre kapnak és lám, keményebbek lesznek az almácskák, definiáltabb lesz az arcél. A kezelés után kellemes izomlázam volt, amit kifejezetten élveztem, mert az arcomban ez szokatlan, de lelkesítő élmény: elhiszem, mert érzem, van remény! A megereszkedő szemhéj persze még kéreti magát egy kicsit, de Kata szakértelme garancia a ragyogó és feszes arcbőrre.

Eloszor voltam Katanal masszazson a minap. De tuti nem utoljara… kisimogatta a rancaimat, szinte ereztem, h tolja vissza oket a borombe. A verkeringesemet felpezsditette, csak ugy duborgott a verem! Es mindemellett nagyon pihenteto volt!! Nem orultem, amikor vege lett
Tok jo lenne hetente eljutni… Nagyon meglatszott a boromon egy alkalom is, el se tudom kepzelni, milyen lenne a tobb… Ha kiprobalom, elmeselem azt is!

Tetszett, hogy hosszú. Érzetre nagyon kellemes; jó, nem szokványos mozdulatokból áll a masszázs, de szerintem lehet erőteljesebb, (ha ez egyáltalán célszerű.) Kellemes volt az olaj is, és az, ahogy masszázs közben felmelegedett a bőrömön. Utána érzetre és látványra is teltebb, kisimultabb lett a bőröm.

A masszázs 60 perc tömény kényeztetés arctisztítással indítva. Én kétszer is beszunyókáltam, annyira ellazított és kikapcsolt. Amikor utána megláttam magam a tükörben, elállt a szavam. Évek óta nem láttam ilyen kisimultnak az arcom. Hazaérve férjem is megdicsért, még az is feltűnt neki, hogy a szemhéjamra eddig lefittyedő bőr felemelkedett és évek óta először látni lehet a sminket a szemhéjamon. Alig várom a következő kezelést, és mindenkinek ajánlom a megfiatalodás élményét!

Amikor bejelentkeztem a masszázsra, számítottam rá, hogy jól fogom érezni magam, mert Katánál mindig jó, sejtettem, hogy kevésbé látszanak majd a ráncaim. A hatás ehhez képest is meglepő és örömteli volt, háromszori kezelés után úgy érzem, megújult a bőröm, más a színe és ami számomra a legfontosabb, az állvonal megereszkedését is látványosan javította. További meglepetés, hogy nem csak a masszázs utáni néhány napban, hanem hosszú távon is érezhető a hatása. Ez az a kezelés, amit biztosan rendszeresen igénybe veszek majd: egy óra pihenés, relaxáció és kisimulás. Köszönöm.

Katánál második alkalommal kértem a lifting masszázst. Rozacea kezelésre jártam hozzá, de Kata megnyugtatott, hogy kipróbálhatom, sőt ajánlotta az én érzékeny bőrömre is a lifting masszázst.
A masszázs finom illatú makadámdió olajjal történik, mégsem zsíros a bőröm utána, nem csillog. A masszázs határozott, de finom mozdulatokkal történik. Nem érzem közben sem, hogy kipirosodna a bőröm. Az arcéleknél megjelent vonalak azonnal eltűnnek. Kata kifejezetten arc kontúrok masszírozására helyezi a hangsúlyt. A masszázs elég hosszú ideig tart, hogy kellőképpen el tudjon lazulni a vendég (pedig nekem ez nehezen megy). Utána a hideg vasalótól feszes, sima lesz a bőröm, a krémtől pedig puha.
Ajánlom mindenkinek!

Szeretnéd te is kipróbálni az ultralifting masszázst? Tudj meg további részleteket róla itt és itt!

Telefonszám

Nyitvatartás

 10.00-20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lépj be az online időpontfoglaló rendszerbe a szabad időpontokért!

0 Shares